Søfartsatttester

Er du sømand og skal have fornyet “Sundhedsbevis for søfarere og fiskere” så ring til os og aftal en tid, men bliv væk hvis du har feber, snue, ondt i halsen eller hoste. Vi har tider samme dag, hvis du ringer om morgenen.

Når du kommer til klinikken så  kontakt sygeplejersken i skranken. Du får en formular du skal udfyldes samt lave en urinprøve. Herefter kommer du ind til sygeplejersken til måling af højde og vægt, BT, syns  og farvesynstest samt høretest. Dernæst gennemgår lægen formularen og tjekker op på FMK  samt  laboratoriesvar.

Lægen skal derefter lave en komplet fysisk undersøgelse, hvor man kun har undertøj på. Dernæst tastes formularen ind til Søfartsstyrelsen og ca 10 min senere kommer der en godkendelse  retur, som printes ud på vandfast papir  til dig – dette erstatter den gamle blå søfartsbog.

Denne undersøgelse koster 911 kr, som du må betale  og betaler din arbejdsgiver, så går du til denne med din kvittering og får pengene refunderet.

Går du på maskinmesterskolen – er optaget på en søfartsuddannelse eller ansat ved Mols linien ,  så afregner vi selv direkte med dem og du skal derfor ikke betale.